Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen Altrecht 25-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen

Wil je graag aan de slag als Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Altrecht is op zoek naar een Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen

Klinkt deze vacature als Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 24-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Altrecht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Verpleegkundig Specialist Persoonlijkheidsstoornissen Altrecht 25-05-2024

Bekijk nog meer vacatures