Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Traineeship Technische Bedrijfskunde Eminent Groep 21-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Traineeship Technische Bedrijfskunde

Wil je graag aan de slag als Traineeship Technische Bedrijfskunde in Nieuwerkerk Ad Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Traineeship Technische Bedrijfskunde. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Traineeship Technische Bedrijfskunde te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Kom maar op met dat traineeship! Dit werk kan vrij technisch zijn, maar het blijft mensenwerk. Daarom houd jij van aanpakken en ben je leergierig. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief. Zo ontdek jij wat jouw talenten zijn en leer je in no time allerlei functies binnen dit vakgebied kennen. En verder?

  • Heb je een mbo-, hbo- of wo-opleiding afgerond op het gebied van technische bedrijfskunde bedrijfskunde;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en zoekt de samenwerking met je collega’s op;
  • Je wilt minimaal 32 uur per week werken.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Docent Technische Bedrijfskunde

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Traineeship Technische Bedrijfskunde

Klinkt deze vacature als Traineeship Technische Bedrijfskunde voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres j.schroevers@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 81 92 45 99. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Traineeship Technische Bedrijfskunde tot Jurgen Schroevers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Traineeship Technische Bedrijfskunde Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures