Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS WerkTalent 17-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS

Wil je graag aan de slag als TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS in Krimpen aan de Lek? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Lasser-7212

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2800 – 3350 euro

Solliciteren op de functie van TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS

Klinkt deze vacature als TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ronaldvandam@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31613409182. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS tot Ronald van Dam Ronald van Dam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. TIG Lasser 2 ploegendienst GOED SALARIS WerkTalent 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures