Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Service Loodgieter VNOM 22-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Service Loodgieter

Wil je graag aan de slag als Service Loodgieter in Rotterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een Service Loodgieter. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Service Loodgieter te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Loodgieter

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3000 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Service Loodgieter

Klinkt deze vacature als Service Loodgieter voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres matthias.van.t.klooster@vnom.nl en telefoonnummer 010-2239621. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als Service Loodgieter tot De heer M. Van 't Klooster De heer M. Van 't Klooster.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Service Loodgieter VNOM 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures