Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen Processionals 16-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen

Wil je graag aan de slag als Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Processionals is op zoek naar een Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen. Het betreft een voor minimaal 33 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Procesoperator Energiecentrale

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Chemie/Petrochemie

Contract uren

33 – 33 uur

Salaris

3500 – 4100 euro

Solliciteren op de functie van Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen

Klinkt deze vacature als Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Processionals. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres alex.kovacs@processionals.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.processionals.nl/. Je kan je voor deze vacature als Procesoperator - Groot Chemie Concern - 5 ploegen tot Alex Kovacs.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Procesoperator – Groot Chemie Concern – 5 ploegen Processionals 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures