Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team WerkTalent 16-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team

Wil je graag aan de slag als Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team in Krimpen aan de Lek? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Magazijnmedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

38 – 40 uur

Salaris

2300 – 2700 euro

Solliciteren op de functie van Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team

Klinkt deze vacature als Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres stenbuijs@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31645418853. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Industrieterrein Medewerker - Werken in een gezellig team tot Sten Buijs Sten Buijs.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Industrieterrein Medewerker – Werken in een gezellig team WerkTalent 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures