Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein Yacht 27-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein

Wil je graag aan de slag als Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein in Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Adviseur Visserij

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

16 – 16 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein

Klinkt deze vacature als Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres marlou.leushuis@yacht.nl en telefoonnummer 06-20990111. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein tot Marlou Leushuis Marlou Leushuis.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein Yacht 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures