Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar Maandag 21-05-2024

Redactie Oudewaternieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Oudewater beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar

Wil je graag aan de slag als Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Maandag is op zoek naar een Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar. Het betreft een voor minimaal 0 uur met een minimaal salaris van 3302 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Leerkracht Vso

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

0 – 40 uur

Salaris

3302 – 5862 euro

Solliciteren op de functie van Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar

Klinkt deze vacature als Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Maandag. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres cedric.bos@maandag.nl en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is https://www.maandag.nl. Je kan je voor deze vacature als Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Oudewater komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Oudewater, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures oudewater
  2. Enthousiaste Groepsleerkracht voor het Nieuwe Schooljaar Maandag 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures